Avui migdia, per dia 2 de setembre, a la platja de Cala Agulla s'ha detingut a un ciutadà estranger que havia sostret objectes per valor de 2000 euros a una família que passava el dia a la platja.



La ràpida intervenció del personal del Servei de Salvament i Socorrisme Municipal, ha sigut clau per a poder agafar a un dels dos participats d'aquest acte delictiu que a l'arribada dels agents de la Policia Local ha sigut detingut. D'aquesta manera la família ha pogut recuperar tots els objectes sostrets i els doblers en efectiu que hi havia a les seves pertinences.

D'altra banda la Policia Local de Capdepera informa que el darrer cap de setmana  la Policia Local va realitzar controls d'alcoholèmia dins la campanya de prevenció d'alcohol al volant, i que aviat s'ampliaran aquests controls amb els tests de drogues.

Durant la matinada també es va fer un control preventiu a l'hora del tancament dels locals d'oci nocturn.



Recordem que la matinada de diumenge, 25 d'agost, se va produir una baralla amb molta violència enmig del carrer, amb ferits de diversa consideració. La gravació i posterior difussió per xarxes socials del vídeo generà molta indignació.