Les representacions van tenir lloc dies 30 i 31 d'agost, al Teatre de Capdepera


 

Arnau Serra ha adaptat el musical de Broadway “Little Orphan Annie”, escrit per Thomas Meehan amb música de James Whitcomb Riley i lletres de Martín Charnin. La història se situa en Nova York durant la Gran Depressió, en un orfenat. Meehan va veure el personatge d'Annie com una versió femenina nord-americana del segle xx dels personatges orfes creats per Charles Dickens en obres com Oliver Twist i David Copperfield.



La vitalista Annie vol cercar els seus pares i decideix, infructuosament, anar a cercar-los. De tornada al orfenat és castigada, però la sort li somriu quan un milionari (també orfe) la convida a passar Nadal amb ell. A partir d’aquí la història d’Annie i els altres orfes canvia, fins acabar amb un final feliç.
 

Aquest musical clàssic ha estat adaptat a l’heterogeni grup d’infants que formen part de l’escola d’estiu de teatre musical. Arnau Serra ha estat el director amb el recolzament de les monitores Àngela Aso i Cristina Sureda.



L'obra està adaptada perquè tot l'alumnat pugui participar amb papers de distinta dificultat, segons la seva edat i experiència, però encaixant uns i altres en les distintes escenes. Cal destacar el paper de la protagonista, Andrea Vega que, molt ben secundada pels personatges principals, va fer una gran actuació cantant i ballant  amb molta desimboltura. I la colla d’orfes, formada pels més petits, complementaren el repartiment duent a terme el seu paper damunt l'escenar molt bé.

L'alumant que participà en el taller van ser Arleth, Jan, Guillem, Aisha, Franchesca, Mikel, Edward,  Nil, Pau, Siloé, Sarah, Sergi, Lea, Rut,  Inés, Maria, Andrea, Carla, Bianca, Sam i Lucia.
 

La representació d’Annie pels infants del taller de teatre d’estiu resultà molt dinàmica i entretinguda. Les coreografies senzilles però molt efectives, realitzades amb gràcia i sincronia.  El públic, majoritàriament familiars i amics, vam gaudir molt d’aquesta obra de teatre musical.
 





I per acabar un regal en forma vídeo amb imatges del quefer diari dels infants en el taller, realitzat per les monitores en el teatre i en diversos indrets del poble, mentre cantaven una cançó escrita per ells mateixos i ballaven amb una coreografia d’acomiadament.

 
Enhorabona a tots i totes, per la feina realitzada, convençuts que s’ho han passat molt bé en el taller d’estiu i preparant l’obra!