Èxit a la II Marató de fotografia del Parc, 2011









  Durant el primer cap de setmana d’octubre va tenir lloc la II Marató de fotografia del Parc natural de la península de Llevant, organitzada per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori.

   En aquesta edició es varen inscriure un total de 78 persones, que podien concursar tant amb càmera rèflex com amb càmera compacta. Els concursants que ho desitjaren pogueren passar la nit a la zona d’acampada del Parc o en els refugis de s’Arenalet, els Oguers o s’Alzina.

   En el marc de la Marató també es va organitzar un taller de macrofotografia adreçat als participants a càrrec del fotògraf Sebastià Torrens. L’activitat tengué lloc al centre d’informació de s’Alqueria Vella i hi participaren 29 persones.

   Gràcies al suport i patrocini de l’Ajuntament d’Artà, de Foto Ruano, del restaurants Sa Tafona de Son Fang i Sa Grípia i de la cafeteria Sant Salvador, es lliuraran fins a 10 premis de diferents categories. L’acte de lliurament de premis tendrà lloc a la sala d’exposicions de Na Batlessa, a Artà, dissabte 5 de novembre, a les 19 hores, amb motiu del desè aniversari del Parc. Alhora també s’hi inaugurarà una exposició amb fotografies dels participants.


Activitats per celebrar els 10 anys del Parc natural de Llevant

   Amb motiu del desè aniversari de la declaració del Parc natural de la península de Llevant, la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori, a través de l’equip de gestió d’aquest espai natural protegit, ha organitzat per al mes de novembre tota una sèrie d’activitats lúdiques obertes a tots els públics.

   Diumenge dia 6 de novembre a partir de les 11 hores tendrà lloc una diada festiva que comptarà amb tallers i jocs infantils i amb taules d’informació dels col•lectius i organitzacions vinculades amb el Parc. El lloc previst per realitzar la festa són els exteriors del casal de na Batlessa, davant la Plaça del Conqueridor, a Artà. Com cada any, l’equip del Parc convida a tothom a participar i gaudir de la festa.

   Per un altre costat, dissabte dia 12 de novembre a partir de les 10 hores s’oferiran de manera gratuïta diferents itineraris guiats, que permetran conèixer el patrimoni natural i etnològic del Parc a través de la visita als seus llocs més emblemàtics. Per aquestes visites guiades cal inscriure-s’hi prèviament contactant per telèfon amb les oficines del Parc (971 836828).