inici

Cap Vermell

Jornada de consum responsable. 6 d'agost 2011

JORNADA DE CONSUM RESPONSABLE I CANVI CLIMÀTIC
 
Dia: Dissabte, 6 d’agost de 2011
Hora: de 10:00 a 13:00 hores
Lloc: Plaça dels Pins de Cala Rajada (al costat de la parada de taxis)


La delegació de Llevant de la Fundació Deixalles organitza una jornada de consum responsable i canvi climàtic per tal de conscienciar la població de les repercussions ambientals que té el nostre comportament com a consumidors i demostrar els beneficis de la reducció del consum, la reutilització i el reciclatge.

El dissabte 6 d'agost haurà una calculadora de CO2, dins de la Unitat Mòbil de l'Agenda Local 21, a la plaça dels Pins de Cala Ratjada, convidant a les persones vianants a realitzar el seu càlcul de CO2, i posteriorment lliurar-los un material amb consells de consum responsable que ressaltin la mitigació.De forma pràctica i il·lustrativa, la calculadora permet als ciutadans i empreses conèixer les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle, de tal manera que puguin fixar uns objectius clars de sostenibilitat, i adoptar mesures correctores en matèria d'estalvi d'energia i consum de combustibles i recursos per fomentar l'ecoeficiència en tots els sectors.
 
A més d'aquesta jornada, a la delegació de la Fundació Deixalles Llevant a Capdepera (Carrer Fusters 12-13. Polígon Capdepera. Tel. 971 829 590. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) s'està desenvolupant una estimació de la reducció/mitigació de CO2 aconseguides a través de les donacions i compres d'objectes reutilitzats que desenvolupen les persones que col·laboren amb la Fundació Deixalles.

Jornada amb el suport de:
La Unitat Mòbil de l'Agenda Local 21
Consell de Mallorca, Oficina de Desenvolupament Local
Ajuntament de Capdepera, Departament de Medi Ambient

 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar