El Parc Natural de Llevant, amb la col•laboració de l’Obra Social de la Caixa, ha editat dos quaderns de camp sobre la flora i fauna










   Els visitants del Parc Natural de Llevant compten des d’aquest mes amb unes petites, però interessants guies de la flora i fauna  que es poden trobar a l’espai protegit de la Península del llevant. Es tracta de dos quaderns de camps magníficament il•lustrats (Vicenç Sastre ha fet el de flora i Cati Artigues el de fauna) , que recullen una vintena d’exemplars en format de fitxa informativa. Cada espècie és il•lustrada amb varis dibuixos característics (vistes generals i detalls), un text senzill i precís i mapes de la zona on es troben les espècies descrites. La darrera pàgina recull una imatge de totes les plantes endèmiques (en el de flora) i les rapinyaires en vol (en el del fauna).



   S’han publicat 7.500 exemplars de cada quadern de camp, amb un pressupost d’uns 24.800 euros, i es distribuiran a les escoles de la comarca, a les activitats  escolars i visitants del parc.



   Sens dubte aquest material ajudarà a difondre els valors naturals del parc, especialment d eles espècies endèmiques que s’hi troben.
   El material imprès és d’una gran qualitat i ha estat dissenyat per AMADIP.