Ses muntanyes de Sos Sastres són ses més altes del món...


El temporal de vent i neu que ha afectat aquests dies -dimarts i dimecres- tot l'arxipèlag, també s'ha deixat sentir amb força per ca nostra. I si bé és cert que en els nostres nuclis de població la neu no ha aferrat, fins on sabem, sí que ho ha fet a fora vila. Especialment a la zona nord del municipi, des de sa Costa en amunt, amb ses muntanyes de Sos Sastres com a estendard, tot ha quedat ben enfarinolat i ens ha deixat imatges d'aquelles que no ve sempre bé oferir-vos. Per això hem sortit a fer un tomb i aquí en teniu el testimoni.

















Vegeu, tot seguit, la que queia el dimarts al matí en el Parc Natural de Llevant. Ens ha fet arribar la fotografia l'amiga Catalina Piris, i és absolutament il·lustrativa del temporal que han patit les nostres illes aquests dies.



Però, com dèiem, la neu no ha estat l'únic meteor que s'ha deixat sentir. El vent, concretament el dimarts dia 9, va bufar per aquí amb força de temporal, per sobre dels 100 km/h. És cert que aquest és un fenomen no tan inusual i que a les tramuntanades, per aquest cap, les tenimn per quelcom habitual. Així i tot, tampoc ens hem resistit a oferir-vos unes imatges de la força de la mar atupant la zona de l'Agulla, una platja oberta al vent del Nord i que, ara mateix, no està per aquestes escomeses. 






(fotografia Joan Espiritusanto)