Programa d'actes
de l'Ajuntament de Capdepera
per a celebrar la setmana europea
de la mobilitat sostenible


SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

Per tal de celebrar la setmana europea de la mobilitat sostenible l’Ajuntament de Capdepera ha organitzat diversos actes per tal de promocionar mitjans de transport més sostenibles amb el medi ambient, com és la bicicleta, caminar, compartir cotxe, etc. 

Divendres, dia 18 de setembre hi haurà JOCS INFANTILS a partir de les 17h en la plaça dels pins de Cala Rajada amb el lema “Mou-te amb noltros”, per a nins de 6 a 12 anys.
Diumenge, dia 20 de setembre s’ha organitzat la I BICICLETADA POPULAR. Hora i lloc de partida: a les 9h en la plaça de l’Orient de Capdepera i a les 9:15h a l’entrada de Cala Rajada (davant Milar). Arribada en el Clot de Sa Grava. Es regalarà camiseta i berenar a tots els participants!
A continuació, hi haurà l’actuació d’un grup d’ANIMACIÓ INFANTIL, Tipi Tipi Top, a les 11h en el Clot de Sa Grava.

Els dies 21 i 22 se celebra la diada “La ciutat, sense el meu cotxe”.

Per això, demanam a tots els pares, mares i alumnes que puguin que el dilluns dia 21 i dimarts dia 22 vagin a l’escola a peu o en bicicleta.  A més, es convida a tothom que pugui de gaudir d’uns dies sense cotxe. S’informa que per facilitar el pas dels vianants el dilluns matí quedaran tallats al trànsit motoritzat els carrers de davant els col·legis.