Maria Antònia Gomis al concert de l'any a Mallorca










(foto dBalears)

Hola companys de Cap Vermell,

   Aquest cap de setmana he pogut gaudir del concert d'Andrea Boccelli a Palma en que han intervingut l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i la Coral de la UIB. D'aquesta coral en forma part la gabellina Maria Antonia Gomis a qui vaig veure damunt l'escenari al mateix temps que cantava l'artista italià.
  Crec que és un detall que, si no ho heu fet ja, paga la pena publicar.
  Una aferrada!

Juanjo Suñer


Nota de Cap Vermell:
Gràcies Juanjo, desconeixíem l'actuació de Maria Antònia Gomis en aquest concert com a membre de  la copral de l'UIB. Sí que l'havíem vista en un reportatge de TV de Mallorca, al piano, en els assaigs de la coral.
Per cert, de la participació de la formació illenca, n'hem llegit "Sens dubte, el tenor toscà gaudí de bona companyia. A part de l'audiència, és clar, les dues formacions balears deixaren el llistó prou alt per... Repetir-ho en un futur, potser? Tant l'Orquestra Simfònica Ciutat de Palma com la Coral de la Universitat de les Illes Balears foren digníssims acompanyants de Bocelli. Representaren el rerefons en suspensió, l'atmosfera musical que arrodoneix la qualitat d'un concert. En les peces operístiques la coral de la UIB acomplí amb escreix el rol d'enaltir l'escena. L'OSB, per la seva banda, sabé donar la finezza que cal a cada un dels grups instrumentals i al conjunt de l'orquestra." (Diari de Balears, 06/09/2010)