Tretzena edició coordinada per Joan Cabalgante i il·lustrada per Pep Bauzà Navarro. El podeu comprar al mòdic preu de 5€

El podeu trobar a l'estanc de Can Pep Serra a Capdepera; i a l'Herboristeria Harmonia i Sa Cervisseria a Cala Rajada.



L'anuari de 2021 compta amb l'aportació de l'artista plàstic Pep Bauzá, un creador del nostre poble i, des d'ara mateix, lligat a Cap Vermell amb una contribució impagable, i, com ell mateix confessa, lligat a la mar, font permanent d'inspiració. En Pep Bauzà ha posat la portada a l'anuari i un seguit d'il·lustracions que no fan sinó prestigiar extraordinàriament la nostra publicació.

Nascut a l'illa de Mallorca el 1996, va decidir pujar al vaixell de les Belles Arts després d'acabar el batxillerat social. Una vegada instal·lat a Barcelona, ​​on va cursar el grau, començà a treballar sobre allò que més l'inspirava: EL MAR

Al llarg de la seva carrera artística, ha experimentat amb tota mena de tècniques, però la pintura i l'escultura han estat sempre els camps on s'ha sentit més còmode.

La seva obra pictòrica recorda sempre al mar:  a l'escuma de les onades, a la profunditat de l'oceà i a l'àmplia gamma de colors que aquest presenta. L'ús de l'espàtula i altres eines "casolanes", juntament amb litres i litres de pintura són la combinació que li permet plasmar tot allò que li transmet l'aigua.

Pel que fa a l'escultura, la temàtica no s'allunya d'aquesta línia marítima, ja que les peces que ha realitzat fins al moment són representacions en metall de diferents espècies marítimes, des de petits peixos que neden en bancs fins a la representació a mida real d'una balena. Aquesta és una línia que segueix treballant avui en dia i cada cop té més clar que això és el que l'apassiona.




Coordinant-ho tot, de bell nou, en Joan Cabalgante, aquest treballador incansable de la cultura, qui, amb el suport de tot l’equip de redacció, ha fet una feina impagable. Una feinada, realment, per tirar endavant les més de 140 pàgines reunides en aquest amplíssim resum. Per això, ens agradaria que fos el mateix Joan Cabalgante qui ens fes una aproximació d’aquesta tasca i el seu resultat.


L'anuari 2021 de Cap Vermell recull una selecció de notícies, articles i col·laboracions publicades al llarg de l'any passat a la revista digital Cap Vermell. El podeu trobar a l'estanc de Can Pep Serra a Capdepera; i a l'Herboristeria Harmonia i Sa Cervisseria a Cala Rajada.