El joc és molt senzill: cada dia hi ha una combinació de 7 lletres. Es tracta de trobar paraules que es puguin formar amb aquestes 7 lletres, sempre que hi aparegui la del centre, que és obligatòria.

Les lletres es poden repetir.

Les paraules han de tenir un mínim de 3 lletres.

Cada combinació conté almenys un mot amb totes les set lletres del dia. És el que en diem un ‘tuti’.

Dels verbs només s’admeten els infinitius (no les formes conjugades, ens sap greu).

No s’admeten tampoc els noms propis; només paraules que figurin al Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans (DIEC).

Sí que s’admeten les formes femenines (per exemple, pastor és correcte, pastora també ho és). En canvi, els plurals, no (ni *pastors ni *pastores).

Si el mot que proposeu conté accents, guionets o una ela geminada, a l’hora d’escriure’l prescindiu dels accents, els guionets o el punt volat; cal escriure, per exemple, aguilaraurauintelligent (però no inteligent, que serà considerada una entrada incorrecta).

Gràcies a la gentilesa de l’Institut d’Estudis Catalans, cada vegada que escriviu un mot correcte, podreu veure’n la definició a sota. Per a això, heu de fer clic a l’interrogant encerclat que hi ha a dalt a la dreta i, a Preferències, marqueu l’opció «Mostra les definicions del DIEC automàticament».

A Preferències també podeu marcar l’opció «Mostra la puntuació i el nombre de paraules possibles». L’apartat Puntuació explica com funcionen els punts.

Hi ha sis nivells de joc: pollet🐣, colom🕊️, ànec🦆, cigne🦢, òliba🦉 i àguila🦅


El joc s’actualitza a la 1 de la matinada.


Encara no hi has jugat?

Clica i va!

https://paraulogic.rodamots.cat/