Una iniciativa dolça i solidària

amb la Fundació Vicente Ferrer











Què es Dolç Somriure?
El projecte neix per iniciativa personal de William Tétard. Al novembre de 2019, el xef va viatjar fins a Anantapur per conèixer de primera mà el treball de la Fundació Vicente Ferrer a l'Índia. A el tornar, va decidir unir la seva passió per la rebosteria i el seu compromís amb la fundació i crear Dolç Somriure.

"Dolç Somriure significa compromís", explica William Tétard. "Va ser la il·lusió dels nens el que em va portar a començar aquest projecte", afegeix. Per a la Fundació Vicente Ferrer, Dolç Somriure és solidaritat: "Una solidaritat entesa com a motor de canvi", explica Dolors Mañé, membre de la fundació.

Per això, aquest projecte cerca ajudar en la difusió de la Fundació Vicente Ferrer i recaptar diners a través de la venda dels productes dolços elaborats per William perquè els nens i nenes d'Anantapur puguin tenir atenció mèdica en pediatria.

Una mossegada de solidaritat
Aquest Nadal seran diferents, però poden seguir sent dolces i humanitàries amb els Xocolates de Dolç Somriure. William Tétard, xef especialista en pastisseria i director de Ses Rotges Petit Hotel i Restaurant, ha elaborat unes fines làmines de xocolata perfectes per regalar durant les festes. Els beneficis es destinaran a la Fundació Vicente Ferrer.



Les xocolates

Aquestes oblees de xocolata estan elaborades una a una de manera artesanal i decorades amb diferents motius i colors que recorden els mandales tradicionals de l'Índia. Amb la compra de les Xocolates de Dolç Somriure ajudaràs a complir la missió de Dolç Somriure mentre passes una agradable estona en família. Perquè, a part de prendre'ls com unes postres, aquestes xocolates estan pensats com a ornament per a l'arbre de Nadal o com fitxes de el mític joc de taula Memory. "La meva mare solia penjar xocolatines de l'arbre i als meus fills els encantava", explica William. "Decorant les xocolates amb els dibuixos de colors, em vaig adonar que es podien fer servir també com fitxes del Memory", afegeix.


Es poden fer les comandes a:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
615 974 208

Punts de recollida:

Estand de la Fundación Vicente Ferrer del mercadet de Nadal de Plaça de Espanya de Palma

Delegació Fundación Vicente Ferrer (C/ Patronat Obrer 14, bajos).

També les trobareu a:

Festa i Paper (Cala Rajada)

Son Pocapalla (Capdepera)

Comercial Mediterráneo (Artà)