Amb 1732 vídeos publicats en gairebé 11 anys





Ha plogut d'ençà del primer vídeo de la missa de Coronació de Mozart amb la que la Coral s'Alzinar donava el "sus" a les festes del Carme del 2007. Dia 1 de juliol, per a més senyes.

De llavors ençà els vídeos han estat un complement a la web. Al principi quan encara no hi havia vídeos als mòbils tenien molt més valors. Ara qui més qui manco enregistra vídeos encara que no siguin de gran qualitat. Però nosaltres seguim. Podríem fer més, de fet ara Youtube permet emissions en directe. Es podrien emetre concerts, partits de futbol, plenaris,....fins hi tot hem vist que hi ha parròquies que retransmeten les misses per youtube. Però ens calen més col·laboradors. Si els professionals del voltant no ho fan, nosaltres tampoc hi arribam.

Tot i això esperam haver fet feliç a molta gent que no ha pogut assistir a l'esdevieniment en directe. I així esperam continuar,...fins que les forces aguantin.

Quatre dades curioses d'aquest milió de visionats:

La mitja de temps que cada usuari visiona el video és de 2,07 minuts. I gairebé la meitat ho fa a través del telèfon mòbil.



Quan al sexe i a l'edat, les dones ens segueixen més que els homes i sobretot a la franja d'edat de 45-54 anys. Els joves fins a 25 anys i els majors de 55 són la nostra assignatura pendent.



Una dada estranya és l'origen dels visionats, sols el 65% ve d'Espanya, i el 27% de Rússia. De fet, el quart vídeo més visionat és el d'una pianista russa del Concurs internacional de piano de l'any 2010. I si veis la imatge de dalt veureu que els vídeos més visionats hi ha el ball dels dimonis d'Artà i Capdepera de l'any 2010, la pesca al bou i la pesca de la llampuga.



Sia quin sia el vostre cas, moltes gràcies per contribuir a aquest milió de visionats!