Oriol Balaguer, un passtisser de gran presitigi i guardonat arreu del món 

Al facebook d'Oriol Balaguer hem trobat aquesta imatge que comenta la col·laboració per quart any consecutiu d'aquests dos grans artistes i tal com resa: "la nostra col·lecció de bombons es vesteix de Nadal amb Gustavo".
El dibuix amb ceres de la caixa de bombons és un pare Noel i un rei d'Orient vora l'arbre.

Segurs de que tot Capdepera coneix en Gustavo, vos farem cinc cèntims d'Oriol Balaguer:

Oriol Balaguer neix l'any 1971 a Calafell (Tarragona) manifestant des de molt aviat una veritable passió per la pastisseria. De la seva memòria es desprèn el retrat del seu pare pastisser treballant a l'obrador mentre ell jugava amb plastilina imitant la forma dels seus pastissos i brioxos. Una imatge que des de nen manté en el seu record.
Després del seu pas per l'Escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona i per les millors pastisseries d'Espanya i Bèlgica s'incorpora, durant 7 anys, a l'equip de Ferran Adrià, qui l'ha definit com "un dels professionals més complets de la gastronomia". Amb només 21 anys (1993) va ser escollit Millor Mestre Pastisser Artesà Espanyol.
A més, ha estat guardonat per: Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya 2014, Millor Pastisser-Reboster d'Espanya 2008, Millor Botiga Gastronòmica de Madrid 2008, Premi Professional de l'any 2006, Millor Web Gastronòmica d'Espanya 2005, Millor Pastisser de Catalunya 2003, Millor Postres del Món 2001, Millor Pastisser de Restaurant Espanyol 1997, Millor Postres d'Espanya 1997. l'any 2000 obtengué el Premi al Millor Llibre del Món per "La Cocina de los Postres. 100 receptes de la cuina de postres"

En definitiva, una conjunció d'estrelles galàctiques que és reforcen mútuament. Aquesta unió es produí al Beach de Cap Vermell com a idea original de Toni Mir.