inici

Cap Vermell

Això ens passa per donar idees...

Un creuer de luxe amarra al moll de Cala Rajada (28-12-2007)
Ens visita el vaixell de luxe "Mediterranean Sea Princess"(28-21-2012)

La redacció de Cap Vermell convoca l'assemblea general i revisa amb urgència les innocentades que ha fet fins ara, a la vista de les declaracions del Batle a UH (29-6-2015):

«Trabajaremos para que Cala Rajada sea un puerto de llegada de cruceros»

No sabem de qui ha estat la idea, però si l'entesa cordial Fernández-Ferrer, o el que és el mateix, Ajuntament-Associació Hotelera, comença en aquests termes, ens hem de preocupar.

Tot i que la idea és nostra i ben nostra, com demostra la infal·lible  hemeroteca digital d'aquesta revista-diari, tot fa pensar que una vegada més llancen una cortina de fum, o que, realment, s'han begut l'enteniment.

Els comentaris han estat a l'alçada del "Bienvenido Mr Marshall" del Camiser (vegeu EN COS DE CAMISA), com ara: "Aquests no han anat mai de creuer" o "No se'ls pot dire res, ni que vagi de conya". D'altres que han anat de creuer expliquen que un creuer d'aquets té entre 10 i 15 bots per a 25 persones i que per fer baixar els 3.000-5.000 passatgers que porten a bord es torben entre 90-120 minuts en cada operació. Poca broma!

L'únic membre del consell de redacció favorable a tal esdeveniment ja veu la publicitat "Creuer Mediterrani occidental: Barcelona, Capdepera, Marsella, Cagliari, Palermo, Civitavecchia" 8 dies 525 € (Propines i begudes no incloses). Possibilitat d'iniciar el creuer a Capdepera." "Seria fantàstic!", diu ella.

Tornant a la notícia de veres, estaria bé que, quan llancen una escomesa com aquesta, explicassin els costos i els avantatges que suposaria aquest fet, així com les gestions fetes amb les grans navilieres.


Que quedi clar, i d'això en volem deixar constància, que en les nostres publicacions, nosaltres anàvem de conya i que no volem que ens demanin cap tipus de responsabilitat. Ara bé, com dèiem fa 3 anys, l'endemà del dia dels Innocents: "Altres notícies escrites amb més o menys encert podien semblar innocentades, però  no, no ho eren. Ja ho diuen els "8 rodes": les notícies reals són tan ridícules que semblen innocentades."

I, evidentment, que ningú els culpabilitzi si un dia veu així els merlets del Castell

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar