Un creuer de luxe amarra al moll de Cala Rajada (28-12-2007)
Ens visita el vaixell de luxe "Mediterranean Sea Princess"(28-21-2012)

La redacció de Cap Vermell convoca l'assemblea general i revisa amb urgència les innocentades que ha fet fins ara, a la vista de les declaracions del Batle a UH (29-6-2015):

«Trabajaremos para que Cala Rajada sea un puerto de llegada de cruceros»





No sabem de qui ha estat la idea, però si l'entesa cordial Fernández-Ferrer, o el que és el mateix, Ajuntament-Associació Hotelera, comença en aquests termes, ens hem de preocupar.

Tot i que la idea és nostra i ben nostra, com demostra la infal·lible  hemeroteca digital d'aquesta revista-diari, tot fa pensar que una vegada més llancen una cortina de fum, o que, realment, s'han begut l'enteniment.

Els comentaris han estat a l'alçada del "Bienvenido Mr Marshall" del Camiser (vegeu EN COS DE CAMISA), com ara: "Aquests no han anat mai de creuer" o "No se'ls pot dire res, ni que vagi de conya". D'altres que han anat de creuer expliquen que un creuer d'aquets té entre 10 i 15 bots per a 25 persones i que per fer baixar els 3.000-5.000 passatgers que porten a bord es torben entre 90-120 minuts en cada operació. Poca broma!

L'únic membre del consell de redacció favorable a tal esdeveniment ja veu la publicitat "Creuer Mediterrani occidental: Barcelona, Capdepera, Marsella, Cagliari, Palermo, Civitavecchia" 8 dies 525 € (Propines i begudes no incloses). Possibilitat d'iniciar el creuer a Capdepera." "Seria fantàstic!", diu ella.

Tornant a la notícia de veres, estaria bé que, quan llancen una escomesa com aquesta, explicassin els costos i els avantatges que suposaria aquest fet, així com les gestions fetes amb les grans navilieres.


Que quedi clar, i d'això en volem deixar constància, que en les nostres publicacions, nosaltres anàvem de conya i que no volem que ens demanin cap tipus de responsabilitat. Ara bé, com dèiem fa 3 anys, l'endemà del dia dels Innocents: "Altres notícies escrites amb més o menys encert podien semblar innocentades, però  no, no ho eren. Ja ho diuen els "8 rodes": les notícies reals són tan ridícules que semblen innocentades."





I, evidentment, que ningú els culpabilitzi si un dia veu així els merlets del Castell