inici

Cap Vermell

Marta Melis a Tanzània

El turisme solidàri


Marta Melis Bestard ha passat aquest estiu a Tanzània col·laborant amb l'ONG "Amigos de Tanzania" i alhora ha aprofitat per conèixer aquest país i pujar, per expemple, al cim més alt d'Àfrica, el Kilimanjarro.

Na Marta, que va estudiar Infermeria i Teràpia Ocupacional ha pogut posar en pràctica els seus coneixements i ajudar als més desfavorits formant part d'una ONG.

L'ONG "Amigos de Tanzania" desenvolupa tres projectes principals:
* Una casa d'acollida "Baobab Children's Home", on fan feina per el desenvolupament del poblat Maksora a partir de treballar amb la infància i la seva educació.
* El projecte Twiga, col·laboren amb persones amb pocs recursos econòmics per a que puguin millorar, per si mateixos, el seu futur.
* El projecte Granja, mitjançant el qual pretenen l' independència econòmica de la casa d'acollida.Ella, juntament amb altres amigues, han participat del projecte Turisme Solidari amb el que es preten donar a conèixer un altra Tanzània, una que no apareix als fulletons de les agències alhora que fomenten un turisme sostenible i responsable. a més de poder conèixer tos els altres projectes que duen a terme.Tota una experiència.


A la casa d'acollida


A la granja.


A l'escola 


Dalt del Kilimanjaro, mostrant la senyera mallorquina.


ZanzibarTambé va comprovar lo universal que és el trenat de fibres vegetals, que aquí coneixem com a llata. Talment aquí.Esperam que arribi per que ens conti en directe més coses d'aquesta "aventura" solidària.Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar