Els caminaires dels grups excursionistes
Camina, caminaràs (Son Servera) i  Cranques Reumàtiques comencen el programa d'excursions de l'any amb una de senzilla. Diuen que aquesta primera sortida serveix (o almanco hi ajuda) a "cremar torrons", i de passada serveix de preparació per a les properes excursions de l'any (el programa complet el teniu publicat en aquesta mateixa secció).


Enguany la ruta a fer era l'itinerari de la Trail de Son Servera, que passa per na Penyal i el Puig de sa Font. Així, a les 9 del matí ens  vàrem concentrar al punt de trobada i els més de cinquanta participants vam iniciar la caminada pel camí que voreja na Penyal per la zona est, en direcció a les cases de  sa Punta. Poc abans d’arribar seguírem un camí per fora vila de Son Servera i fent un gran revolt tornàrem sota na Penyal per a iniciar la pujada.



Però abans ja ens havíem aturat a berenar.

La pujada a na Penyal no presenta gaire dificultat, ja que malgrat ser amb molta pendent és breu i en poc temps assolírem el cim. Allà no faltaren les sessions de fotografies, no de bades el paisatge des d’aquest mirador és impressionant, i més ens dies clars com era el cas.



Feta la foto de grup iniciàrem la baixada, un punt delicada pel pedreny del terreny, i anàrem cap al coll  de s’Escolanet. Allà una part del grup pujà cap al puig de sa Font i una altra part cap a Son Servera.



La pujada al puig de sa Font tampoc presenta gaire dificultats, llevat de ser un pujada una mica feixuga. A dalt, les panoràmiques tornaven a ser excepcionals. Gairebé es pot veure tota la part occidental de la comarca de Llevant.



Sense més, tornàrem a Son Servera a cercar el cotxes i cap  a cases. A dinar manca gent!

 

La propera sortida serà dia 24 de gener, a la serra de Galdent. Us informarem de la convocatòria.