La jove escriptora gabellina, presenta el seu primer llibre "La princesa de Hecash".
 Na Maribel Picó és una jove gabellina de  21 anys que viu i estudia a Palma un mòdu,l a l'IES Josep Maria Llompart. Dia 26 presentarà un llibre, "La princesa de Hecash", que suposa la primera entrega d'una trilogia de la qual ja té pensat el final. 

Na Maribel pateix una paràlisi cerebral que li provoca una manca de mobilitat a les mans. Malgrat tot, amb constància,  na Maribel ha acabat els seus estudis fins 4t d'ESO i escriu gràcies a un teclat virtual. El procés és lent però ella escriu cada dia un poc. El resultat és aquest llibre. Us oferim una conversa amb na Maribel Picó.


-  Maribel, com te sorgí l’idea d’escriure i publicar un llibre? Des de quan has treballat en aquest projecte?
- Bé, sempre m'ha agradat escriure, escrivia relats curts, poemes… l'hivern passat, per febrer vaig decidir començar un llibre i acabat sent La princesa de Hecash. La idea de publicar-ho és perquè vull que la gent pugui somiar amb les meves històries.

- Què trobarem en el teu llibre?
- És un llibre d'aventures, de fantasia, d'amor, de misteris… està dedicat als joves, principalment. Però qualsevol persona, de l'edat que sigui, és capaç de somiar.

 - Per què escrius? Què et motiva a escriure?
Jo crec que escriure és un món apart i m'agrada molt. La inspiració apareix si més no esperar i a mesura que vaig escrivint m'inspiro més.

 - Quin tipus de literatura t’agrada més? Quin és el teu escriptor o llibre preferit?
 Llegeixo molt, llibres de Federico Moccia com Tengo ganas de ti, o de  Stephenie Meyer, la saga de Crespúsculo i molts més.

- Vols afegir alguna cosa?  
. Esper que vos agradi a tots el meu primer llibre i gràcies a tots per tot.

 
Dissabte dia 26, a els 20 hores, al teatre de Capdepera serà la presentació i segur que allà ens veurem.