inici

Cap Vermell

FOTOS del PhotoWalking Capdepera 2014

Podeu enviar les fotos fins dia 10 de setembre.

a
 continuació teniu les fotos rebudes fins ara:
Visitau el seu portal a facebook

https://www.facebook.com/PhotoWalkingCapdeperaUn concurs amb premis importants:
  • Primer Premi:  Estada a l'hotel de 5* Grupotel Parc Natural & Spa.  4 dies/3 nits per a dues persones en habitació doble, inclou allotjament i berenar. Patrocinat per Grupotel.
  •  Segon premi: Si la guanyadora és una fotògrafa: polsera  de plata i nylon de la col·lecció nova de Pandora amb una peça de plata que reprodueix una càmara de fotos i una peça que reprodueix una maleta de viatge. Si el guanyador és un fotògraf: polsera de pell trenada amb un penjoll de plata que reprodueix una sabata esportiva i un segon penjoll de plata que reprodueix uns prismàtics de la col·lecció Thomas Sabo. Ambdós premis estan valorats en un preu superior als 100€. Donat per Art en joies–Fuster Joiers
  • Tercer premi: Serigrafia de Gustavo i pack de llibres. Donació de l’Associació Cultural Cap Vermell.
  • Premi i categoria especial per a nins. S'estableix un premi especial per als petits fotògrafs. Els menors de 18 anys podran guanyar 4 entrades a Jungle Parkc Mallorca, Santa Ponça, si la seva foto és escollida com la millor per la seva franja d'edat. Patrocinat per Jungle Parc.  
  • Premi per votació popular: La imatge que el dia 10 de setembre a les 24:00h hagi rebut més “M’agrada” serà la guanyadora d’un sopar per a dues persones al Petit Hotel Ses Rotges. Patrocinat per Petit Hotel Restaurant Ses Rotges.
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar