Dijous, 22 d’agost, a la pista multi-esportiva devora l’IES Capdepera ser va celebrar el 3x3 de bàsquet de les Festes de Sant Bartomeu. La convocatòria del Club de Bàsquet de Capdepera va ser tot un èxit de participació superant els 120 jugadors i jugadors que van gaudir d’aquesta trobada estival de bàsquet.



Els i les jugadores es podien inscriure en equips de 3 a 5 jugadors. En una primera part se jugaren els partits amb les cistelles petites, i en la segona les cistelles grans. A sota teniu les imatges dels equips guanyadors de les diferents categories.



 Els diferents equips inscrits van gaudir de la jornada que comptà amb el suport de l’Ajuntament de Capdepera i de “Moixos gabellins”, que degueren el servei de bar. A més els organitzadors van comptar amb la col·laboració de l’Associació Cultural Cinema de Capdepera, Encantos metros pizza, Cafè Es Sitjar, Restaurant La Luna, Pasta-Pasta i cafè Noah’s, que aportaren premis per als guanyadors de les distintes categories.



 El Club de Bàsquet Capdeper agraeis a totes les persones que vam participar en el 3x3 de les Festes de Sant Bartomeu 2024, fent possible que fos tot un èxit.













Enhorabona a organitzadors i participants!