La plaça des Sitjar de gom a gom per Sant Bartomeuet. A les fosques per anar a veure els focs.


Fa goig veure la plaça des Sitjar, plena, on no hi cap ni una agulla, escoltant amb atenció i delit la Banda de Música de Capdepera. Respectant els silencis, atents a qualsevol indicació, ni un aplaudiment fora de temps.... 

Banda de Música de Capdepera ha sabut al llarg de la seva trajectòria guanyar-se l'afecte, el respecte i l'admiració de tot el poble de Capdepera amb el seu bon quefer i sense cap passa en fals.





I sí, a tots els integrants de la Banda se'ls ha de felicitar, però sobretot hem de destacar a Miquel Gayà el director i a Llucià Serra, el president que mou els fils per fer de la Banda una pinya. Idò vagi per dit: Enhorabona!




La crònica del concert l'ha feta el nostre expert musical Buc Pons i la podeu llegir a la web. No abundarem en el tema.



La nit acabà celebrant el 25è aniversari de l'Himne a Capdepera que també te un article a part. Com a molts d'actes hem aplegat una seixantena de fotografies al nostre facebook.

https://www.facebook.com/pg/capvermell.org/photos/?tab=album&album_id=1371522716287987

Meam si alguna vos agrada!



I no podia acabar una nit tan rodona sense l'Amparito:



I quan semblava que la nit acabaria rodona, a algú li pegà frisor. La Banda encara plegava els estris quan s'apagaren els llums del poble i s'amollà el primer coet. 
A les fosques molta gent s'hagué de situar amb risc de caure. Tant de bo de les llanternes dels mòbils....




...I començats els focs, l'ambient per contemplar-los no era el mateix. Semblava que a algú tenia un prebe de cirereta al cul. Però no era conscient del perill que suposà començar els focs tan aviat.



Clar els comentaris ja no foren els focs, que per si ja no llueixen com al castell, era els anys passats començaven els focs devers les 12. A mitja nit. I enguany, no eren les 23,30 en amollar. Algú haurà de donar explicacions.



I els focs,...curts, llunyans, baixos,...tant és.