Un total de 92 corredors varen participar a la tradicional cursa que enguany ha canviat el seu recorregut i ha estat totalment urbana.

Però primer, al matí,  tingué lloc el descens amb bicicleta. Capdepera és un bon escenari per aquest descens ja que les costes són pronunciades.

El tercer descens en bicicleta BTT que se celebra per les festes de Sant Bartomeu va comptar amb 38 competidors de diferents poblacions de Mallorca.
La plaça de l'Orient va ser l'escenari del circuit. Els ciclistes baixaven des del parc de s'Alzinar i acabaven amb un bot a la mateixa plaça.
Molt de públic de diferents edats es va concentrar a la plaça per veure l'espectacle i aplaudir als ciclistes.
Els bots són espectaculars i les caigudes també.

Nicolau Alemany és el guanyador del tercer descens en bicicleta BTT de les festes de Sant Bartomeu amb un temps de 01:24:99, seguit de Bartomeu Caldes i Christian Rodríguez amb uns temps de 01:27:45 i 01:27:80 respectivament.

Abans de la cursa, però, es va donar la sortida a la quarta edició de la Marxa Nòrdica amb un total de 20 participants i amb Marcos Rigo com a campió amb un temps de 44:40, seguit de Suso Rexach i Rodrigo Harriero amb un temps de 45:12 i 45:31 respectivament.

Pel que fa a les curses, Carlos Coll va ser el campió de la XXXIV Cursa de Sant Bartomeu de Capdepera amb un temps de 21:58, seguit de Biel Martínez i Sebastià Gelabert amb un temps de 22:59 i 23:03 respectivament.
Pel que fa al pòdium femení les guanyadores varen ser Marga Fullana, la campiona del món llorencina, amb un temps de 25:43, seguida de Nuria Tauler, 30:07, i Ramona Lorenzo, 30:13.

Al facebook d'Elite chip teniu una galeria fotogràfica on hi ha pràcticament tots els corredors:

També va ser el torn dels més petits, els quals volgueren participar a les curses infantils de Sant Bartomeu.