Cala Rajada tanca el cicle festiu de Sant Antoni 2011



A pesar del fred, les beneïdes de Cala Rajada comptaren  amb una bona participació tant de cavallistes, carruatges i carrosses, com de públic.
Com estava previst a les 10,30 hores se trobaren els obrers i dimonis  amb la Banda. Cap a les 11 s'inicià la cavalcada pels carrers de Cala Rajada, on es concentrà una bona quantitat de públic, especialment pels voltants de l'església, on el rector Miquel Mulet beneí les bísties i demés animals que participaren en la desfilada.  Com ja és habitual, a Cala Rajada s'hi notà una major presència de cavallistes, tenint en compte els joscs eqüestres prevists pel capvespre.















Després de fer dues voltes al recorregut previst, ja a la plaça de l'església, es cantà  la codolada  a càrrec de  na Maria Llaneres, en Joan Genovard, en Miquel Garau i en Pere Fortesa. Tampoc no podia faltar la rifa de la porcella (número 0229) i la convidada a una copa de vinet a tots els assitents.



I com a punt i final de la festa, els dimonis feren "el darrer ball", acomiadant-se fins l'any que ve.





A més de la festa, les dones de l'aparròquia oferiren (amb gran èxit, ja que acabaren les existències) panades, coques salades i dolces i uns boníssims bunyols.







Al capvespre, amb una bona participació i molt de fred també, se celebrà aen es Clot de sa Grava una trobada amb jocs eqüestres que consistiren en diverses proves d'habilitat i carreres.









Enhorabona a tots els qui fan possible aquestes reeixides festes de Sant Antoni a Capdepera i Cala Rajada.
Visca Sant Antoni! Visca Sant Sebastià!