El fred i el vent ha deslluït una cavalcada molt esperada, després que dimarts, el dia de Sant Antoni a Capdepera, la pluja i un incident amb un cavall no deixà desfilar a les carrosses i cavalls com estava previst. 

Abans de la Cavalcada i les beneïdes, se va celebrar l’Ofici a l’església de Cala Rajada. Durant l’acte es recordà les noces d’Andreu Gutiérrez i Maria Domingo, en sortir a la plaça els dimonis els oferiren un ball com ho van fer fa 50 anys. 

Aquest diumenge de Cavalcada a Cala Rajada, la gent es va animar a sortir en veure un parell de raigs de sol, malgrat el fred intens que acompanyà la desfilada. No fou així per les carrosses, que només en sortiren tres de les que ja havien sortit a Capdepera.



Tot i això, es va veure una bona cavalcada amb molts de cavalls, que pogueren fer les tradicionals "escapades" arribant a l'església.



Aquesta vegada, mossèn Pere Orpí beneí les bísties, cans i animals que fins allà s'hi atracaren. Després del cant de la Codolada, amb un vinet dolç, unes galetes i el "Darrer ball" del dimonis davant Sant Antoni, es donà per acabada aquesta edició de sa festa, que es recordarà per la pluja, el vent i el fred. 





Toni Miquel Rocha i en Víctor Martínez "Zapa" com a dimonis, i na Zoe Cuart com Sant Antoni, posen contents en acabar la festa.



En acabar, el cavallistes van celebrar la seva “torrada” amb el clot de Sa Grava.



Més imatges de les cavalcades i beneïdes: