Les festes de Sant Antoni a Cala Rajada (21 i 22 de gener)  seguiren amb la tònica dels actes a Capdepera. Molta participació i fred, molt de fred.

La incertesa del temps no va aturar les ganes de sortir al carrer amb els dimonis, els obrers i la Banda de Música.

De bon matí els “arrossers” van preparar dues paelles per l’Obreria, la banda i els col·laboradors a la cotxeria d’Antoni Moll. Així agafaren forces per iniciar el llarg recorregut pels carrers de Cala Rajada. Durant el dinar l'Obreria lliurà un obsequi a en Zarallo, que recent ment ha estat pare.







Pel primer ball davant, la cotxeria, ja s’havia concentrat una gran quantitat de gent. Durant l’espera, la banda escalfava l’ambient fins arribar al moment culminant de la sortida del dimoni i el primer ball. Curiosament va caure un poc d’aigua neu, van ser un breus minuts que afortunadament no anà a més.

Mentre el dimoni i la banda arrossegaven la gent cap la plaça de l’església, on ja hi havia una gran expectació tot esperant un altre moment marcat: la trobada dels dimonis, el ball conjunt i rompre la creu de mata.

A partir d’aquí, amb dificultat, la comitiva inicià el recorregut. L’aglomeració feia difícil avançar, especialment a la banda. Fins la plaça dels Pins va ser un avanç lent.



Durant tot el carrer Elionor Servera, se feren varies aturades per formar rotlos pels balls dels dimonis.  Així xino-xano recorregueren els carrers Elionor Servera, Magallanes i Via Mallorca. El sol feia intents d’imposar-se entre els núvols.



A l’arribada al carrer Castellet, el creuer amb Via Mallorca ja estava ple de gom a gom. Tots esperaven el ball dels dimonis gabellins amb els artanencs. Tot un clàssic. En Mosca i en Ferriol no defraudaren.

Després continuaren pels carrers Castellet i  Sant Andreu, fins l’aturada a la cotxeria de l’Obrer Joan Fuster on prepararen un refresc pels dimonis i la banda. Ja fosquet, amb fred i estones de plugim, la comitiva (encara nombrosa) seguí pel carrer Reis Catòlics i passà pel barri del moll (Joan March, Conquistador i Cas Bombu) per tornar un altre pic al carrer Elionor Servera.





Malgrat el plugim que queia de tant en tant, a l’arribada a la cotxeria per preparar la sortida del vespre un bon grup encara seguia estoicament ballant i cantant. Els dimonis en Juan Antonio Zarallo i Francisco Jiménez "Mono" van acabar esgotats i satisfets, havia estat unes corregudes ben exigents.

La segona volta, pels foguerons s’inicià cap els que s’havien encès al passeig marítim, on una palmera havia pres foc, seguint l’itinerari marcat per l’obreria.





Un recorregut marcat pel fred i estones de pluja, suau però incòmoda. La volta acabà al darrer ball al fogueró  de l’Obreria.   





Durant la jornada Cap Vermell va anar publicant vídeos al seu facebook, dels moments més significatius.



Els Dimonis Rafael Marin i Pau Vives.