El Divendres Sant és el dia central de la Setmana Santa, en què se celebra la  passió i mort de Jesucrist, el  que es coneix com la "Litúrgia de la Passió del Senyor". La lectura de la Passió substitueix l’Eucaristia i esdevé el moment clau de la cerimònia juntament a l’adoració de la Creu.

A les parròquies del municipi oficiades per Josep Ramón Ortega (Cala Rajada) i Pere Orpí (Capdepera), se va rememorar la Passió amb lectures per part dels fidels i música a càrrec de la coraleta del Carme i la Coral s’Alzinar.

Cal comentar, que a Cala Rajada, va tenir lloc la representació de l'Endavallament de la Creu de la imatge de Crist, en un profund silenci només trencat pel cant de la coral, que aporta una gran solemnitat.

Acabats els actes a les esglésies se realitzaren les processons als carrers. A Cala Rajada les imatges, els carapunats i fidels acompanyats de la música de la Banda de Cornetes i  tambors. A Capdepera el recorregut va ser per Vila Nova amb l’acompanyament de la Banda de Música, que donà un punt de solemnitat al recorregut amb la seva interpretació. Poca gent a les processons i al carrer.

Us deixem una sèrie d’imatges de les celebracions de Divendres Sant.

Cala Rajada

























Capdepera