El cant de la Sibil·la tornà a ressonar a les esglésies de Capdepera i Cala Rajada


 

Un any més se repetí ritus propi de la Nit de Nadal, que a les parròquies de Mallorca, i el nostre municipi no és excepció, té el cant de la Sibil·la com un element identitari molt important. És una tradició centenària que ha estat reconeguda internacionalment i que voldríem continués ressonat a les nostres esglésies.

Les Matines es varen oficiar a les nostres parròquies segons el costum i d'acord al ritus propi d'aquesta celebració.

A Capdepera va oficiar la missa Antoni Amorós, titular de la parròquia, amb una assistència de fidels diguent-ne discreta . El cant  d'anunciació de l'Àngel va anar a càrrec d'Elionor Martí; la Sibil·la, va ser cantada, un any més, per Caterina Barceló, qui afegí a la seva preciosa veu una gran seguretat, no de bades és una veterana. Els temes musicals, nadales incloses, foren interpretats per la Coral Gabellina. Com a novetat l'entrada dels pastorets anà acompanyada del cant de Pep Vila.  La cerimònia se desenvolupà perfectament, fent lluir un dels moments més joiosos de la litúrgia cristiana.





 







A Cala Rajada, com ve sent habitual, hi hagué una  major afluència de feligreses, omplint el temple. L'encarregat de celebrar la Missa fou el Mn Pere Orpí.  Enguany el cant de la Sibil·la comptà amb la veu excepcional de na Bàrbara Femenies, tot un luxe. La coral Verge del Carme completà la part musical de la celebració amb les seves intervencions.













 

Bon Nadal i feliç 2018