L'Ajuntament de Capdepera ha decidit suspendre el Mercat Medieval 2021 previst per al mes de maig, davant les mesures decretades pel Govern en l'actual context de crisi del coronavirus. "La decisió ha estat dura, però la situació exigeix mesures contundents i enguany no podrem gaudir del Mercat Medieval", ha expressat el Batle, Rafel Fernández.

L'equip de govern municipal ha comunicat aquesta decisió, en la línia d'altres esdeveniments de gran aforament. Es tracta del segon any consecutiu que no es podrà realitzar el Mercat Medieval per mor de la pandèmia. "Per a nosaltres és un mal tràngol no sols per suspendre'l, sinó perquè es tracta d'un esdeveniment que té un fort impacte econòmic al nostre municipi", ha explicat la regidora de Fires i Festes, Carmen Corraliza.

El Mercat Medieval ha estat sempre un referent dins el calendari de fires a Mallorca. De fet, rep la visita de milers de persones durant les jornades en què es desenvolupa un programa d'activitats per a tota la família. Aquesta fira es va començar a organitzar l'any 2000 amb motiu de la commemoració del 700 aniversari de la vila de Capdepera, fundada pel rei Jaume II l'any 1300.