inici

Cap Vermell

Mercat Medieval 2016/ La jornada de diumenge

Bon diumenge per a firar pel Mercat Medieval de CapdeperaDiumenge 15, des de les 10 del matí, se posà en marxa el Mercat Medieval. Els artesans i firaires començaren a obrir les paradetes i preparar el gènere per oferir als nombrosos visitants que ompliren Capdepera durant gran part del dia.

 
Seguint una pauta semblant a dissabte, els  Xeremiers del Puig de Sa Font feren el cercaviles inicial i, a partir d’aquest moment, el grup d’animació realitzaren diversos passa-carrers i petits espectacles per les places i carrers del recinte firal durant tot el dia.

No faltà el cercaviles de la Banda de Música de Capdepera i el de Batucap.
 Durant tot el dia hi hagué una gentada. Resultà molt difícil accedir (i aparcar) en el poble i als voltants, però el bon temps i el magnífic ambient convidaven a gaudir del Mercat Medieval.
 

Al capvespre, com sols ser habitual, minvà el nombre de visitants però el recinte no deixà d’estar ben animat.

 

La cloenda del Mercat anà a càrrec del concert medieval i dansa a càrrec de la Coral Gabellina i l’estudi de dansa Stylo, a l’església de Sant Bartomeu. Interpretaren el conte “La llegenda de Sant Jordi” amb en Climent Crespo de narrador.
 

El darrer passa carrer anà a càrrec dels “bufons de foc”, un  cercavila que serví de punt i final del Mercat 2016.
 

Ara és moment de recompte, de veure que ha anat bé i que es pot millorar, de valorar el Mercat acabat. Nosaltres tinguérem molt bona sensació. Durant tres dies vam voltar amunt i a baix, i com sempre vérem “pífies” però també moltes “paradetes” ben decorades.Us recordem que fins dia 25 de maig podeu enviar les vostres fotografies pel concurs del Mercat Medieval 2016 i de les “pífies” que en breu començarem a publicar a Cap Vermell.
Esperem la vostra participació.

Aquí us deixem algunes imatges del diumenge al Mercat
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar