El passacarrers del Carme, és una crida al poble per sumar-se a la festa. Enguany per diverses circumstàncies puntuals ha estat una mica diferent, no el la forma ni recorregut, ni en la gran concurrència de públic. “Els qui ningú vol” no hi participaven, sembla que s’han dissolt (i ens sap molt greu, ha estat durant anys i anys un dels puntals de l’animació en les festes) i a més hi havia futbol (ni més ni manco que Espanya- Alemnya, en l’Eurocopa).... però com a novetat comptaven amb els gegants i la colla de geganters. La banda de cornetes i tambors i la banda de música de Capdepera aportaren la part musical.

Així a la plaça de l‘església començà a comparèixer gent i a l’hora prevista arrancava la comitiva amb la banda de cornetes i tambors al capdavant, seguida de mehari d’en Guillem Danús carregat d’infants i paperins.
 



No faltà la biclcleta amb les camisetes de les festes.



Darrere els gegants, en Roc i n’Esperança, ballaven amb música de xeremies, tamborino i castanyetes, agombolats per un nombrosa colla de geganters.



Tancava la desfilada la banda de música de Capdepera amb un bona selecció de peces festives que convidaven a ballar.

 

Des de l’església voltaren per l’Agulla i passaren per la nova plaça del Carme cap a la plaça dels Pins, per voltar per Elionor Servera cap el port de Cala Rajada. Com hem dit va haver molt bona participació i un ambient festiu i alegre.


 

A l’esplanada del moll la banda de música tocà la darrera peça (Amparito Roca), ballada pels gegants i donaven pas a l’animació infantil de l’incombustible grup Tipi Tipi Top.





Com en altres ocasions Tipi Tipi Top  va aconseguir connectar amb els infants qui ballaren amb versions de cançons clàssiques de l’animació infantil i altres de noves.