Començarem amb un acudit que circulà el primer dia que la brigada va posar les fustes que conformen l’escenari de les festes del Carme “ Canviem el 3 per un 4 i el tenim acabat”.  Les peces que formaven el l’escenari coincidien perfectament i restabliren la imatge del l’any anterior (ens han contat l’anècdota que més d’un comentà que s’havien equivocat d’any.
 



La temptació era forta, però la imatge que havia de conformar el dibuix de l’escenari de les festes d’enguany estava triat i calia posar-se a fer feina per acabar abans del dia del passacarrers. De fet el disseny triat era un dels seleccionats per l’any 2023, i que no s’arribà a executar. 



L’equip dirigit per Jaume Fuster han tornat a sorprendre, amb una acolorida tortuga marina que sobre surt d’un fons blau.

 



Des de bon matí l’equip format per en Jaume Fuster, Luis Cerrada, Paco Galian i Xisco Campins (calia aprofitar la fresca matinera) donaren un parell de capes per tapar el dibuix de l’any anterior, marcaren el nou dibuix amb guix i començaren a pintar. Tres dies han estat suficients per acabar la feina.
 

El resultat el podeu veure al moll cada dia mentre durin les festes.  Esperem que us agradi com ens agrada a nosaltres.

Bones festes del Carme!