Resultats de la 4a edició de la cursa de marxa nòrdica El Carme 2017
Suso Rexach i  Cati Ferriol, revaliden la medalla d'or

La cursa de marxa nòrdica d'El Carme comptà amb una discreta participació de marxaire, però de gran nivell. No de bades participà gairebé la totalitat de la selecció balear de marxa nòrdica i, a més, es tractava de la primera prova puntuable per la Copa Balear.

Abans d'iniciar-se la carrera els jutges van explicar als participants les normes bàsiques, l'itinerari i alguns detalls tècnics que calia tenir present.

La cursa de marxa sortí després de la mitja marató i els 10km, de la plaça dels Mariners (on va tenir lloc l'arribada, ja que es tracta una ruta d'anada i tornada) per Elionor Servera cap a Son Moll i n'Aladern (on se fa la volta).

Afortunadament el temps va se molt bo, s'agraí la baixada de temperatures, i  juntament amb la preparació dels caminaires i l'itinerari va fer que la prova fos molt ràpida i competitiva.

En el grup masculí hi hagué una lluita aferradíssima entre els quatre primers classificats, de fet entre ells a penes hi ha 16 segons de diferència, mostra de la competitivitat que hi haurà en la Copa Balear. A final Suso Rexach s'imposà amb només 4 segons sobre el segon classificat, en Marc Rigo en bona part de la cursa anà davant. Pep Francisco Pérez i Tomà Arbona també feren una excel·lent carrera.

La part femenina va estar liderada per na Cati Ferriol que guanyà amb certa contundència. Va ser el segon, tercer i  quart lloc el que van ser molt competits, decidint-se en el darrer tram de la cursa com podeu veure a l'imatge.