Per tal de reivindicar l’ús de la llengua pròpia per part de tots els mallorquins, independentment del seu origen i llengua materna.


Interprets: Maribel Martín 'La Canija' / El Hermano Ele / Javier Vegas
Amb l’objectiu de reivindicar l’ús de la llengua pròpia per part de tots els mallorquins, independentment del seu origen i llengua materna, la Direcció Insular de Política Lingüística ha promogut la composició i interpretació de la cançó “Som molts!”.
Javier Vegas, cantant de La Gran Orquesta Republicana, ha compost “Som molts!”, que interpreten ell mateix i altres artistes que normalment canten en castellà, amb l’acompanyament de La Gran Orquesta Republicana.
Tots ells han estat seleccionats per la seva qualitat i amb la voluntat d’ampliar el públic que escolta música en català.
El guardonat director Joan Fullana, conegut per la seva trajectòria tant en la direcció audiovisual com en el món musical i escènic, ha dirigit el videoclip de “Som molts!”, on es reflecteix una Mallorca diversa, actual i intercultural, en què el català és una eina d’inclusió social que obre portes a tothom que s’anima a parlar-lo. Javier Vegas, el Hermano Ele i Maribel Martín 'La Canija' protagonitzen un videoclip colorit i animat, que té com a fil conductor la comunicació.