L'Escolar i Toni Prats

reben el

PREMI CAP VERMELL

 

Image

L'Associació Cultural Cap Vermell va lliurar, el dissabte dia 24, els seus guardons anuals, d'acord al que havíem anunciat oportunament des d'aquest pàgina.

L'acte va ser una gran festa social, amb el teatre pràcticament ple d'un públic heterogeni, entre el qual hi poguérem comptar fins a deun regidors. Així mateix, distints mitjans de comunicació varen cobrir la notícia, entre els quals IB3.

Exerciren les funcions de presentadors, els nostres companys Maria Vives i Lluís Cerrada, que hi posaren solvència i un fi sentit de l'humor que els va permetre sortir-se'n amb nota d'excel·lent.

Image

Image

Carme Mut va ser l'encarregada de llegir l'acta de concessió dels premis a l'Escolar i a Toni Prats, mentre que Pep Terrassa, president de la nostra Associació, va donar compte de la justificació del premi.

Image

Un any més, el guardó va consistir en una bella síntesi del disseny de l'artista Gustavo i la realització en plata del taller Art en Joies, de la família Fuster Gallego, sobre un soport fealitzat pel taller de restaturació de Suso Cruz i David Monton.

Image

El batle, Bartomeu Alzina, i el nostre president, Pep Terrassa foren els encarregats de fer a mans els guardons.

Image

Image

Els guardonats pronunciaren unes paraules per agrair el premi. El batle, de la seva part, va tancar el torn d'intervencions, per a felicitar els guardonats i a "Cap Vermell", per aquesta iniciativa que ja dura vuit anys.

Image

Image

Image

Dos magnífics audiovisuals realitzats pels amics Xisco Campins, Suso Rexach i Lena Laabs, posaren les imatges que, a més de contextualitzar l'historial tant de l'Escolar com de Toni Prats, aixecaren no poques emocions entre el públic i els guardonats. Tot i el petit ensurt tècnic al començament, va valer la pena ja que, efectivament, estam parlant d'un treball esplèndid, tant de realització com de muntantge.

I la nota musical i artística, plena de gràcia, la hi varen posar alguns alumnes de l'escola de ballet "Stylo", que en distints moments de la vetlada interpretaren alguns números de dansa alegòrica a l'esport. De fet, tots varen sortir a l'escenari amb la samarreta de l'Escolar.

Image

Image

L'acte es va cloure amb la interpretació de l'himne de l'Escolar, a càrrec del seu autor, el cantant i compositor localo Felipe Cardiel, qui va encendre una mica més encara els àn ims dels assistents.

Image

Després la festa continuà en el vestíbul i les immediacions del teatre, amb un buffet variat i, sobre tot, amb una bona estona de conversa entre els nombrosos asistents.

 

Capítol d'agraïments:

Ballet Stylo

Claudia Suiter

Gustavo

Art en Joies

Suso Cruz

David Monton

Restaurant Golf Canyamel

Felip Esteva

Toni Melis

Xisco Campins

Suso Rexach

Lena Laabs

Felipe Cardiel

Revi