Tot el glamour de la festa segons el nostre corresponsal Buc Pons


 

L’Associació Cultural Cap Vermell celebrà, a l'horabaixa del passat dissabte dia 21, la tradicional entrega dels Premis Cap Vermell, una jornada festiva protagonitzada per les agrupacions locals de ball de bot "Castell de Capdepera" i “Aires Gabellins”, amb gran assistència de familiars, amics i coneguts dels premiats.

L’acte fou conduït per na Maria Llissa i en Joan Genovard. Lluïa, ella, un vestit llarg, elaborat en crepè setí de color gris marengo, amb el cos cenyit amb paillets cromàtiques, presentant una falda drapée amollada per la part de baix. Ell, d’esmòquing de tall anglès amb solapa setinada, l'elecció perfecta per a un acte de la rellevància com el que comentam.

Amenitzaren l’esdeveniment les mateixes agrupacions guardonades, que  presentaren actuacions i coreografies dels balls tradicionals mallorquins, boleros, copeos, fandangos i jotes i mateixes, que foren ballats amb gràcia i salero.

Entre el públic destacà la presència de gabellins i cala-rajaders pertanyents a les més granades famílies locals, que realçaren la cerimònia. Saludàrem el matrimoni D.G.C. i A.R.B., lluint ella una combinació de teixits nobles d’organdí, sedes i gases que realçaven la seva esplèndida figura de matrona local. La Sra. F.M.D. arribà acompanyada de la seva simpàtica nora, la qual apostà en aquesta ocasió per tons suaus amb drapejats cotonè que ressaltaven la seva personalitat eclèctica i inconfusiblement xic. La família d’A.S.J. vingué al complet, no podent deixar d’admirar les formes barroques, que ens fan somiar amb la cort de Lluís XIV, de la falda jaqueta a base de cretona combinada amb brocats que portava amb elegància la filla major, i fadrina, del matrimoni.

Com ja és tradicional, el president de l’Associació, que lluïa un jersei beix amb cordes marineres que transmetien un aire juvenil i desenfadat, justificà la concessió dels premis i els entregà juntament amb el batle, mudat per a l’ocasió.

 

Es passà  un documental en pantalla panoràmica doble sound dolby estereo, que versà sobre els guardonats i que rebé l’aplaudiment dels assistents.

 

Un pomell de senyores i senyoretes que traspuen feminitat i seducció inspiraren un espai de màgia i delicadesa, envoltant de glamur l’acte d’entrega dels Premis Cap Vermell, convertit-lo en una de les efemèrides socials més concorregudes i importants del municipi.

Finalment, l’activitat se centrà en el hall, on es pogué gaudir de les delicatessen de rigor, en què destacà el bombonet autoportant.