Aires gabellins  i
Castell de Capdepera
rebran el guardó 2014
i
el reconeixement
d'una gran tasca

Dissabte dia 21 de març a les 19h al teatre
Encara queden entrades a l'OIT de Capdepera



Ja els hi tocava. Al llarg d'anys i de votacions havien quedat finalistes. Per molt poc. Ells, no es varen mobilitzar, continuaren i continuen amb la seva feina silent i tranquil·la. Fins que comença la festa. Llavors tot és ritme i alegria. Són arrels i tradicions. És la feina abnegada d'ensenyar a tots els qui en volen aprendre. Petits i grans. I de mostrar adesiara als nostres turistes les danses populars del nostre poble mallorquí. Per aquest motiu, enguany, no ho hem sotmés a cap votació. 

Una vegada més, creim fermament que l'hem encertada de bell nou. És un guardó molt merescut que defineix exactament la filosofia del nostre PREMI a unes llargues trajectòries de molta gent que han contribuït a fer més habitable, més culte i més digne aquest poble. I sempre des de la generosa tasca que no espera més recompensa que la satisfacció de treballar per a la comunitat. I és ben hora de reconèixer aquesta feinada col.lectiva de la qual tota la societat gabellina n’ha estat beneficiada.



En cada nova edició, i ja en van 15, ens quedam amb la convicció de la riquesa humana que atresora el nostre poble, dels grans mèrits de les moltes persones i agrupacions que treballen de manera desinteressada perquè la vida de la comunitat sigui més bona de dur. 

De la data de la festa de lliurament dels guardons, serà dia 21 de març, ençatant la primavera, on vos emplaçam també a la presentació de l'anuari del 2014.

Tindrem temps per a ponderar els mèrits d'uns i d'altres i de destacar els trets de sengles trajectòries a través de l'audiovisual que Suso Reixach fa com cada any.