Queda obert el termini

per a proposar els

candidats al PREMI

CAP VERMELL 2013Fins al proper 30 de novembre ens podeu fer arribar el nom dels vostres candidats


El temps passa volant. Fa dos dies que atorgavem el  PREMI CAP VERMELL 2012 a "ses madones de sa llata" i a Gustavo.

Ara ha arribat el torn de les candidatures del 2013, i heu de ser vosaltres, els lectors, els que ens faceu arribar candidatures que s'ajustin a la filosofia del nostre guardó, i que no és altra que reconèixer “la tasca d’aquelles persones o col·lectius del poble que contribueixen a fer, de la nostra, una societat millor i obren espais per a la convivència i ens fan la vida una mica més agradable”.

Després de tretze anys, sabeu que allò que ens proposam és posar en relleu l'altruisme, la generositat i l'esforç desinteressat de tantes persones del nostre entorn, que, sense demanar res a canvi, treballen, com dèiem, per a crear espais de convivència. Persones, grups, entitats, associacions..., sempre ho deim: hi ha més gent que es mereix aquest guardó que no possibilitats tenim de ser justos i equitatius amb tots els que n'haurien de ser destinataris.

Des de l'any passat, i per tal que tothom tengui les mateixes oportunitats, volem anar premiant persones físiques i agrupacions, de manera separada, ja que aquestes darreres, normalment, compten amb una massa social que els fa jugar amb avantatge davant les candidatures individuals.

No ho dubteu, feis-nos arribar les vostres propostes, sempre ajustades a la idea que presideix el PREMI CAP VERMELL, fins al 30 de novembre. Ho heu de fer, com sempre al nostre correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Després, i una vegada comprovada la pertinença de les candidatures proposades, arribarà el torn de les votacions.