C.E. ESCOLAR


i


ANTONI PRATS


proclamats oficialment


PREMI CAP VERMELL 2007

 

Aquest és l’any de la participació massiva dels lectors de “Cap Vermell” en la concessió dels nostres premis anuals. Un total de 1.379 vots avalen la transparència dels guardons i en refermen la seva popularitat.

Image

Uns guardons, d’altra banda, que en aquesta edició es presenten amb un estricte sabor esportiu. Dels candidats que vosaltres mateixos havíeu proposat, aviat es destacaren per sobre dels altres el C.E.Escolar i Antoni Prats. Al final, la diferència es va decantar pel club verd-i-blanc, que fou el que se’n dugué el major nombre de vots.

C.E.Escolar                  463

 
 
Toni Prats
340     

 

 

 Image

Pel fet que aquestes dues candidatures s’imposaren molt clarament, l’Associació Cultural Cap Vermell va decidir que, de manera excepcional, el 2007 tendria dos guardonats: l’Escolar i en Toni Prats.

 Image

Hem de dir que els dos candidats guanyadors acceptaren el premi i, per tant, aquest els serà lliurat en una data encara sense concretar però que anunciarem amb temps. El mateix fet de l’acceptació ens omple de satisfacció i creim que avala el prestigi creixent dels nostres premis.

Image 

Pensam, d’altra banda, que tant l’Escolar com Toni Prats representen perfectament els valors que la nostra associació vol posar en relleu: la generositat, l’esforç, l’altruïsme.

Image 

En aquest moment de la proclamació pública dels Premis Cal Vermell 2007, no entrarem en detalls sobre la trajectòria dels guardonats, però, com sempre hem fet, la valoració que en feim  serà públicada igualment a la nostra pàgina.

 Image

Mentrestant, enhorabona al C.E. ESCOLAR i a ANTONI PRATS, i fins aviat.