El clima i tu va ser la primera conferència de la Universitat Oberta per a Majors (UOM), que va començar ahir horabaixa a Capdepera.






   La xerrada va anar a càrrec de Romualdo Romero, professor del departament de Física de la Universitat de les Illes Balears (UIB), qui va explicar dues qüestions bàsiques: com afecta el clima a la humanitat, i com les persones afecten al clima.

   Una desena de persones varen assistir a la primera conferència que va tenir lloc al Teatre de Capdepera. El regidor de Joventut, Fernando Martínez, va agrair la presència de tots els assistents i la tasca feta per la UIB.



   La UOM a Capdepera presenta cinc conferències que es faran tots els dimecres a les 19h. Les tres primeres es faran a Capdepera, els dies 2, 9, 16 de maig, i les dues darreres al centre Cap Vermell, els dies 23 i 30 de maig. Concretament els títols són: El láser, un invent que ha canviat les nostres vides; Envellir: dormir malament o dormir diferent?; Mossèn Antoni Maria Alcover, un savi plurivalent i un home de combat; i Osteoporosi: mites i realitats.

   Aquest és el programa: