El llibre de Maria Dueñas agradà a la majoria de lectors




El club de lectura de la Biblioteca de Capdepera comentà el llibre "El tiempo entre costuras".  Aquesta "opera prima" de Maria Dueñas narra la història d'una modista que comença poc abans de la guerra civil espanyola i acaba amb els primers anys del règim de Franco. L'acció es situa a Madrid i la zona del Protectorat espanyol de Marroc. Gairebé la totalitat dels lectors/es coìncidírem en valorar molt positivament l'obra (a tothom agradà), el treball de documentació i el bon ritme del relat que fàcilment "enganxa". A la vetllada asistiren  una trentena de lectors/es, una molt bona participació que demostra la consolidació del club de lectura.



Després del comentari d'algunes escenes, personatges i situacions gaudírem d'un sopar temàtic. A més del punt de lectura i ímatges i informació treta del blog de l'obra, un maniquí amb vestits de l'època presidí la tertúlia.



El proper llibre del club de lectura és "Les set aromes del món" d'Alfred Bosch ambientada en el segle XVII. Podeu passar a recollir els llibres per les bibloteques. Més envant confirmaren la data de la tertúlia