CRIADAS Y SEÑORAS

HAPPY FEET 2

NO HABRÁ PAZ PARA LOS MALVADOS

SHERLOCK HOLMES: JUEGO DE SOMBRAS





Diumenge 5 a les 19 hores:
CRIADAS Y SEÑORAS
-Nominada a l’OSCAR a millor pel.lícula de l’any-            
Durada: 138 Minuts / Versió: Castellana
Clasificació: PER A TOTS ELS PÚBLICS
Gènere: Drama
SINOPSI
Criades i Senyores explica la història de tres molt diferents i alhora extraordinàries dones que viuen al Mississippi durant la dècada dels 60. Totes elles construiran una inusual amistat entorn d'un secret projecte d'escriptura, que trencarà les regles socials i posarà la seva seguretat en risc.
TRÀILER: 





Diumenge 12 a les 17 hores:
HAPPY FEET 2        
Durada: 100 Minuts / Versió: Castellana
Classificació: PER A TOTS ELS PÚBLICS
Gènere: Animació
SINOPSI
“Happy Feet: trencant el gel”, torna a transportar al públic als magnífics paisatges de l'Antàrtida. Mumble, el mestre de Tap, té un problema amb el seu petit fill Erik. Poc inclinat a ballar, Erik escapa de la seva llar i es troba amb el poderós Sven, un pingüí que pot volar! Mumble no té cap esperança de poder competir amb un personatge tan carismàtic. Però les coses empitjoren quan el món és sacsejat per poderoses forces.
TRÀILER:




Diumenge 19 a les 19 hores:
NO HABRÁ PAZ PARA LOS MALVADOS
-14 Nominacions als premis GOYA-                               
Durada: 109 Minuts / Versió: Castellana
Classificació: NO RECOMANADA A MENORS DE DOTZE ANYS
Gènere: Thriller
SINOPSI
Un diumenge qualsevol, un altre més, l'inspector de policia Santos Trinidad de camí a casa, ja molt borratxo, es veu involucrat en un triple assassinat. Però hi ha un testimoni que aconsegueix escapar... i podria incriminar-li. Santos Trinidad inicia la caça de l'home, emprèn una investigació destinada a localitzar i eliminar al testimoni. Mentrestant la jutge Chacón, encarregada de la investigació del triple crim, avança meticulosament en la cerca de l'assassí.
TRÀILER:






Diumenge 26 a les 19 hores:
SHERLOCK HOLMES: JUEGO DE SOMBRAS        
Durada: 129 Minuts / Versió: Castellana
Classificació: NO RECOMANADA PER A MENORS DE SET ANYS
Gènere: Intriga
SINOPSI
Sherlock Holmes sempre ha estat el més llest de tots… fins ara. I és que hi ha una nova ment mestra del crim deixa anar, el professor *Moriarty, qui no només està a l'altura intel•lectual d'Holmes, sinó que posseeix també una capacitat per al mal, combinada amb una absoluta falta d'escrúpols, que bé podrien donar-li un avantatge sobre el famós investigador. Així, la investigació es torna encara més perillosa quan porta a Holmes i Watson a recórrer el continent des d'Anglaterra fins a França i posteriorment a Alemanya per acabar finalment a Suïssa.
TRÀILER: