Amb motiu de la representació d'El trencanous, a càrrec  de Pasodos









La representació d'El trencanous per la companyia Pasodos sorprengué per l'original posada en escena del conte de Hofmann (“El trencanous i el rei dels ratolins”) amb música de Txaikovski. La coreografia de la companyia  Pasodos Dance Company, dirigida per  Gavin de Paor , ens oferí un espectacle molt atractiu, amb molt bon ritme i una esceneografia molt acurada. Fer una crítica de dansa ens resulta difícil, ara bé (pel que sentírem)  la qualitat dels actors, molts d’actors, que hi participaren, la coordinació de dansa i música, les entrades i  sortides dels ballarins va eresultar ambsolutament precisa i àgil. Tot plegat amb la qualitat artística dels actors, va fer que els espectadors sortíssim elogiant l’obra que acabàvem de veure.  Per a alguns no aficionats a la dansa, resultà una sorpresa molt positiva. De fet, les dues hores d’espectacle passaren en un tres i no res.



Com altres vegades, l’obra es mereixia una major resposta del públic, per bé que gairebé tres quarts de l’aforament era ple.



Enhorabona a actors i actrius, ballarins i personals tècnic per dur aquesta petita meravella, en format dansa, a Capdepera, la qual cosa ens va fer gaudir a tots.



El trencanous tancà, aquí, a Capdepera, el seu periple pels escenaris de Mallorca.