LINA, ELS 3 PORQUETS i L'ACTRIU QUE ES PERDIA A L'ESCENARI

Sembla que, a partir d'una oferta variada, el públic opta pels espectacles infantils, ara anomenats familiars, i per aquells on hi ha actors mediàtics. És un efecte més de la crisi. També s'ha de dir que, aquest mes, l'oferta municipal ha conviscut amb l'oferta teatral de la Fira de Manacor, la més potent de l'illa.



Lina, una obra adreçada a adolescents, tingué una magnífica acollida en la sessió matinal per a alumnes de l'Institut, als quals deixà paralitzats i bocabadats. No tengué la consegüent correspondència al vespre, tot i la "performance" del mercat.

Els 3 porquets, una producció de Rafel Brunet, qui sembla sembla haver trobar la veta de l'èxit amb els musicals infantils, gairebé omplí el teatre en una funció d'horabaixa i, el que és més important, entusiasmà els nins en una història que surt dels cànons estrictes del conte.





Quant a L'actriu que es perdia a l'escenari, acontentà la majoria d'aquells que hi anaren, amb una senzilla posada en escena. Si algun emperò hauríem de posar és pel que fa al text. L'acollida fou escassa en públic, per al final de la gira d'una obra que enguany ha fet més de 50 funcions.