Les dues sales d'exposicions del CCV amarades de tots els colors de la mar



Són molts els crítics, escriptors i poetes que han lloat l'obra de Daniel Codorniu. Nosaltres sols podem sumar-nos a tot el que ha dit i confirmar allò que ens digueren aquells que més el coneixen: Que és una de les millors exposicions de Daniel Codorniu d'aquests darrers anys.

Evidentment és una exposició molt recomanable. El públic assistent quedà meravellat de l'intensitat dels colors, de l'expressió del cop de pinzell, de jugar davant cada quadre amb l'efecte visual que provoca la llunyania i la proximitat.



A l'exposició trobareu els racons més hermosos de Mallorca sota l'interpretació d'un pintor que l'estima amb bojeria. Abunden les marines, aquestes cales, un temps solitàries i verges, amb petits llaüts que les recreen. Aigues del tots els colors, sempre en calma, que semblen poder tocar-les i banyar-t'hi. Fins hi tot pots sentir la calor i el salitre.



Però també trobareu algunes figures humanes, ametllers florits i escenes de camp. Codorniu domina el paisatge, el recrea -sempre en directe- i s'hi recrea.

Gràcies per compartir amb nosaltres aquesta bellesa.