Exposició de l'obra gràfica de tres joves artistes gabellins


A les Voltes de Can Creu d'Inca






   Dijous, dia 19 d’agost, varem tenir un jornada prèvia a les festes de Sant Bartomeu amb dues activitats ben diferents, però igualment interessants, el bàsquet 3x3  i aquesta que ens ocupa.
   A les 21 hores, a les voltes de  Can Creu d’Inca s’obria l’exposició de Sant Bartomeu, enguany de la mà de tres joves artistes gabellins que muntaren    una original proposta a l’espai d’exposicions sota el títol de Xció’11. En Rodolfo Ceprián , “Kolo”, ens mostrà algunes de les seves fotografies preses els darrers anys. Per la seva banda en Miquel  Moyà “Fareta” i  Carlos Salomon ens presentaren pintures i dibuixos de diversos formats i tècniques inspirats en el còmic, l’il•lustració i la pintura.



    Aquesta exposició col•lectiva es presentà amb un original muntatge on, en diversos racons de l’espai, ofereixen les seves creacions amb elements decoratius que conviden a la reflexió. Propostes originals amb una tècnica prou consistent, una interessant tarja de presentació d’aquest joves  artistes.



   L’inauguració comptà amb la presencia del batle de Capdepera i altres regidors del consistori a més de nombrós públic, especialment jove. L’acte continuà amb un refresc a la terrassa i l’actuació de Marina Moyà i  Juanmi Sancho  que ens delectaren amb algunes peces.         


                    
L’exposició romandrà oberta fins dia 25 d’agost de 19 a 21 hores.  No us la perdeu.