Serenata a la Llum de la Lluna

 

Organitzada per l’Associació d’Amics de la Música de Capdepera i l'Escola de Música

  L’Associació d’Amics de la Música de Capdepera es presentà en públic, el passat dimecres dia 17 d’agost, amb un concert en els jardins de sa Torre Cega. La convocatòria, que tingué una resposta massiva (inclús superà les expectatives més optimistes dels organitzadors) va fer que s'omplís l’escala principal dels jardins de Can March.



   El públic assistent va gaudir d’un magnífic concert realitzat per joves estudiants de l’Escola de Música de Capdepera que, una vegada més, varen evidenciar un alt nivell musical i una gran tasca  de formació musical. A més de les diverses actuacions de piano, grup de percussió, orquestra infantil, grup de guitarres, grup de flautes, violins, orquestra Aladern..., els joves del grup de teatre dugueren a terme  la presentació dels artistes amb gran desimboltura.



    A l’entrada del recinte, els xeremiers de Capdepera donaven la benvinguda, i després de travessar els jardins afortunadament recuperats  i arribar a l’escala, va ser presentat l’acte amb unes paraules d'Elionor Gómez-Quintero Garau, que varen ser repetides en distints idiomes. La primera part del concert va ser un seguit d’actuacions amb molta presència del piano, bé individual  o acompanyat de violí o saxo.



 Després del descans, amb una breu performance dels joves del grup de teatre, s’incià la segona part amb diversos grups que funcionen dins l’Escola de Musica, com ara els de guitarres, flautes, violins, orquestra Aladern, etc... El concert acabà amb una peça popular interpretada per gairebé la totalitat dels músics.



Enhorabona a tots per aquesta iniciativa: als organitzador, als col·laboradors i, especialment, als joves talents que ens oferiren les seves interpretacions.

Com ja informaren des d’aquestes pàgines, amb un escrit de la mateixa associació, l’entrada, a causa que els programes de festes no comentaven la necessitat de treure les entrades prèviament (inclús als fulls informatius, s’informava de la possibilitat d’obtenir-ne a l’entrada) es creà certa confusió i alguns optaren per  marxar. Una errada que en cap cas pot deslluir una iniciativa tan interessant