Els joves actors i actrius dels tallers d'estiu mostren la gran feina realitzada, durant el mes de juliol, amb dues obres

Els tallers de teatre i d’interpretació del Centre Jove interpretaren, els dies 27, 28 i 29 de juliol, les obres que han preparat durant el mes. Dijous dia 27 l’obra representada pels més joves va ser Àngels i dimonis, una divertida obra escrita per Sónia Fernández. Pel que sabem l’actuació de llum i acció jove, va agradar molt i mostrà la feinada duta pels nins i nines participants del taller.

Dies 28 i 29, va ser el torn del grup dels joves actors amb més “experiència”. Aquest format per al•lots i al•lotes  que ja tenen cert rodatge i han participat en els tallers d’anys anteriors i , molts d’ells, ja han fet teatre escolar interpretaren l’obra de Jeroni Morey Cabaret Cuba 18.  L’obra, escrita pel mateix Jeroni, resultà un original divertiment des del primer moment. Abans d’entrar al teatre el públic passa a formar part de l’espectacle i durant la representació  se va veure més i més implicat en la dinàmica de l’obra.



L’aparent  senzillesa argumental (una companyia teatral que avança la representació, fa una sèrie de números musicals i se posa a desmuntar els decorats i preparar-se per partir) surt endavant gràcies al bon quefer dels artistes que canten, ballen i actuen amb gran desimboltura sobre l’escenari, entre el públic o entrant i sortint de l’escena.



Acabada la representació actors i monitors saludaren el públic.

Enhorabona a tots, actors i monitors, per la feina feta i els brillants resultats.