L'escola de ballet Stylo presenta Història de la televisió amb notable èxit artístic i de públic

   Sota la direcció de Claudia Suiter, els alumnes de l'escola de ballet "Stylo" han preparat l'espectacle Història de la televisió que se presentà dies 2 i 3 de juliol omplint el teatre de gom a gom. De fet se va penjar el cartell de "no hi ha entrades". En l'espectacle participaren la totalitat d'alumnes, oferient un bon grapat de coreogragies que feren un repàs a les diverses etapes (dècades) de Televisió Espanyola combinades amb imatges de sèries, programes i public¡tat de l'època.



   Així cada dècada va ser presentada amb un resum de noticies (a càrrec de Maria Llaneres) i la presentació de la programació de l'època, per pasar després a la part musical,  moltes vegades lligada a un programa musical.



    L'espectacle, de poc més de dues hores de durada),  comptà amb unes molt treballades (i aconseguides) coreografies que mostren l'alt nivell de les alumnes de l'Escola de ballet "Stylo", però a més cal comentar l'excel·lència del vestuari, l'ambientació i la tria de les peces musicals, algunes d'una gran plasticitat i bellessa.



    En definitiva, el públic que omplí les dues jornades l'aforament del teatre, gaudí del bon quefer de les joves artistes i d'un muntatge que combinà música, ball i imates.



   Per la nostra part volem donar l'enhorabona a les ballarines, la directora i el grup de col·laborador-es que han fet possible aquest espectacle.
   Història de la televisió forma part del programa de la IX Mostra infantil i juvenil de teatre, música i dansa.





    Per acabar us deixam a les paraules d'agraïment que ens ha fet arribat na Claudia Suiter: " Amb aquests comunicat vull agrair a totes les persones  que han ajudat per a què l'espectacle  " Historia de la television ", que s'ha reprsentants els dies 2 i 3 de juliol en el teatre  de Capdepera, hagi estat una realitat.
    A Lupe Llaneras, Gori Rechac, Eva Ferrer, Miguel "Revi", Nicole Serapio, Marga Fuster, Marta Cirac, Coloma Mayol, Miguel Rossell, a totes les meves alumnes i alumne i a l'Ajuntament de Capdepera.".
Moltes gràcies a tots, 
Claudia Suiter. ( Professora de ballet de l'escola Stylo )



Nosaltres afegim a l'apartat dels agraïments a Xisco Campins per les fotografies d'aquest article.