Cinc espectacles a quatre emplaçaments diferents conformen el Capdepera Street Arts Festival d’enguany. Tres dels espectacles són estrena, dos són de dansa i un d’ells, per acabar de donar força a aquest festival, ha rebut el premi al millor espectacle 2010 atorgat per l’ATAPIB (Associació de Teatres Públics de les illes Balears). Dansa, clown, funambulisme i participació amb el públic: espectacles per a tothom a Capdepera i Cala Rajada.


Dijous dia 7 les 20.30h Clown/Pallaso al moll
Teatrix presenta: SABATOT en FARINA DE ROSES
En Sabatot té la recepta per aconseguir un món millor i la farà servir per ser més feliç i fer feliços als altres. Alegria, il•lusió i pallassades, moltes pallasades

Dijous dia 14 a les 20.30h dansa al moll
la Cia Mariantonia Oliver presenta nOu Premi al millor espectacle 2010 de l'ATAPIB Tres cossos en moviment, dolços, flonjos, durs, pesats, polissons, lleugers i potents, infants i adults ...ens faran somiar, riure o cridar!


Dimecres dia 20 a les 22h dansa a Can Creu d’Inca de Capdepera  Hierba Roja presenta Calle mojada, caja cerrada. Una intervenció er a espais no convencionals. Conceptual i poètic en l'investigació del movimient, exploració del cos i la seva relació amb la videocreació.

Dijous dia 21 a les 22h dansa a la cafeteria del Centre Cap Vermell Hierba Roja Presenta Calle mojada, caja cerrada  Un espectacle mai es repetiex dues vegades i més si els espais són diferents. Aquí l'espectador serà fora i els actors dins.

Dijous dia 28 a les 20h al Racó de les Graneres (Passeig  Marítim de Cala Rajada) Dansa-circ, gest i poesia visual, la Comapanyia la Córcoles presenta l’espectacle GRIS. Un solo de funambulisme tractat desde la dansa-teatre. Un conte íntim i delicat per a tots els públics.