MAGNÍFIC CONCERT DEL PIANISTA POLONÈS I LA CAMERATA SA NOSTRA

Image

L'anunciat concert de la Camerata Sa Nostra, d'aquest dissabte 3 de novembre, va resultar una pura delícia. Però, abans de parlar de música cal deixar clar que el Teatre Municipal només registrat mitja entrada, tot i que per gentilesa de l'entitat d'estalvi patrocinadora, l'entrada era gratuïta. La nostra melomania, dia a dia, passa a ser una entelèquia.

Dèiem que la part musical va ser una delícia perquè la Camerata gaudeix d'un alt nivell de qualitat i perquè la presència del pianista polonès M aciej Ganski va completar un cartell de primer ordre. Aquest pianista havia estat el segon classificat del VI Concurs de Piano Vila de Capdepera i era, per tant, el seu retorn al nostre Teatre.

La primera part dedicada a Mozart, i la segona amb obres d'Elgar i Britten, ben distintes, ens oferiren la possibilitat de gaudir dels variats registres de l'orquestra i del virtuosisme del pianista. Ens va atgradar molt especialment la interpretació de la Simple Symphony, de Britten, però que consti que aquesta és una apreciació absolutament subjectiva.

Tot plegat, una magnífica vetlada musical que bé mereixia una major atenció dels aficionats a la música.