Tertúlies literàries

Divendres,  26 d'octubre de 2007

Image

  El passat divendres, dia 26 d'octubre, a la biblioteca de Capdepera hi tingué lloc la primera tertúlia literària del recentment creat club de lectura. Una quinzena de lectors (com podeu comprovar a la fotografia, més aviat lectores) es reuniren per comentar el llibre "Seda", d'Alessandro Baricco. En primer lloc, Magdalena Melis, moderadora de la tertúlia, comentà alguns aspectes relacionats amb l'autor (entrevistes recents, proximitat de l'estrena cinematogràfica de l'obra, etc...) i després es va passar a comentar qüestions concretes de l'obra llegida.

   La conversa va ser fluida i enriquidora, i va voltar entorn de la visió dels personatges, de les sensacions rebudes, de les imatges creades per l'autor, de l'estil de l'obra... Enn fi, una xerrada agradosa i rica.

   El participants varen ser obsequitats amb una petita guia de lectura i de la bibliografia de l'autor.

   Després del debat, i per rematar la vetlada,  es varen degustar algunes especialitats japoneses i franceses (marc geogràfic on Baricco va situar la seva història).

En acabar, els lectors varen recollirc la nova proposta de lectura. Es tracta de l'obra "El médico de Ifni" de Javier Reverte. La propera trobada tendrà lloc, si no hi ha novetatm, el divendres 14 de desembrea a les 21,30 hores. Hi haurà ambientació i sopar amb especialitats saharianes.

Image